LEMOENE

LEMOENE Lekker en vers!

order food online

Recentreview


4 stars out of 73 reviews

All reviews come from Thuisbezorgd.nl customers who've ordered from Lemoene. Want to know more? Find out more.

30 Apr 2022 at 21:07 Eten smaakte prima/goed. Maar naar mijn mening was de portie vrij karig voor een 2/3-persoonsmaaltijd. Bezorging duurde 70minuten ongeveer.
24 Apr 2022 at 11:07 We bestelden altijd graag bij Lemoene, vooral de humus bowl met gekruid gehakt. Jammer dat deze veranderd is in een rommelige bak met grove köfte repen.
22 Jan 2022 at 16:57 The absolute best falafels in Amsterdam. They are huge soft and crispy. The pita bread, hummus & salads are also amazing
7 Jan 2022 at 23:25 Super lekker gegeten en op tijd geleverd!
23 Dec 2021 at 22:08 Echt heerlijk gegeten, zal dit zeker nog een keer bestellen en aanraden aan anderen. Ik had als bezorgtijd 1830 aangegeven maar het eten kwam een half uurtje later. Op zich niet erg, was het enige - dat ik me bij deze heerlijke maaltijd kon bedenken
10 Dec 2021 at 20:57 Kofte looks very much different than on picutures. It's still tasty, but the restaurant forgot to put potatoes. Maybe they run out of them? Then I would expect to get called and suggested with alternative.
8 Dec 2021 at 8:04 Zo blij dat ik deze spot heb ontdekt! Totaal niet duur en heerlijk eten; hemels pitabrood en crunchy falafel.
10 Nov 2021 at 4:54 Heerlijk eten! De rijst met groente was heel bijzonder, de falafel heel groot en goed. Het deelmenu is meer dan genoeg voor 2 mensen. Echt een aanrader!
7 Sep 2021 at 21:37 Very good food!
27 Jul 2021 at 21:35 Het eten werd precies op tijd bezorgd, maar was helaas niet zo warm meer. Opgelost mbv magnetron en toen heeft het heerlijk gesmaakt!
23 Jul 2021 at 12:14 Great food. Ingredients are good quality. Subtle flavours.
29 Jun 2021 at 15:01 So so so yummy! Chicken & hummus dish