LEMOENE

LEMOENE Lekker en vers!

order food online

Recentreview


4.5 stars out of 62 reviews
10 Nov 2021 at 4:54 Heerlijk eten! De rijst met groente was heel bijzonder, de falafel heel groot en goed. Het deelmenu is meer dan genoeg voor 2 mensen. Echt een aanrader!
7 Sep 2021 at 21:37 Very good food!
27 Jul 2021 at 21:35 Het eten werd precies op tijd bezorgd, maar was helaas niet zo warm meer. Opgelost mbv magnetron en toen heeft het heerlijk gesmaakt!
23 Jul 2021 at 12:14 Great food. Ingredients are good quality. Subtle flavours.
29 Jun 2021 at 15:01 So so so yummy! Chicken & hummus dish
25 Jun 2021 at 14:50 Het eten is goed, maar het pitabrood wat ze beloven krijg je niet. In het verleden, kreeg je wel pitabrood, nu krijg je flatbread. Ook als je duidelijk bij je bestelling vermeld dat je pitabrood wil. Erg jammer!
23 Jun 2021 at 20:53 Lekker, vers en snel bezorgd!
17 Jun 2021 at 15:14 I'm quite disappointed. The falafel balls didn't come with tahini and it tasted like it was fried in old oil. The quality of the food changed drastically. I won't be ordering again, unfortunately.
17 Jun 2021 at 14:27 1 woord: wauw!
31 May 2021 at 21:08 Erg lekkere broodjes en een verfrissende variatie van aanbod! Ga er zeker vaker bestellen :) Tip:een broodje lekte wel een beetje, een iets stevigere verpakking zou beter zijn
22 May 2021 at 20:08 Heel erg lekker. Kwam op tijd. Bij aankomst ook warm.